Konu: Geri: Kızlar size kötü haberlerim var ! C.tesi Ağus. 28, 2010 9:26 pm
selam millet ben yeni üye oldum.adım şeyda.keşke justin'in görebileceği bir e-mail adresi olsa toplu isyan çıkartırdık.süper olurdu yaaa!Off zaten pek türkiyeye gelen yapancı ünlü yok en azından sevdiklerimiz
Konu: Geri: Kızlar size kötü haberlerim var ! Paz Ağus. 29, 2010 1:04 pm
bende memnun oldum.Biliyorum imkansız diye birşey yok ama bu imkansız gibi görünüyo...ne güzel diğer ülkelerde yarışmalar falan yapılıyor .Ünlülerde ona katılmak için o ülkeye gidiyor Türkiye yapmıyor işte
Mesaj Sayısı: 1201 Kayıt tarihi: 25/07/10 Yaş: 17 Nerden: İstanbul
Konu: Geri: Kızlar size kötü haberlerim var ! Ptsi Ağus. 30, 2010 6:08 pm
Stér_Jbieb demiş ki:
bende memnun oldum.Biliyorum imkansız diye birşey yok ama bu imkansız gibi görünüyo...ne güzel diğer ülkelerde yarışmalar falan yapılıyor .Ünlülerde ona katılmak için o ülkeye gidiyor Türkiye yapmıyor işte
Türkiye yapmaya çalışıyor yavaş yavaş öyle şeyler. Ama diğer ülkeler malesef daha baskın çıkıoyr. 2016 Dünya Kupasını bile bizim durum Fransadan iyi iken onlar aldı malesef bu gibi durumlarda daha çok siyasi ve yada önceden yaşanan olaylar göze alınıyor nedense :S Ama istedikleri kadar gelmesinler ben ülkemden ve Türkiyeli olmaktan gurur duyuyorum. Bazı kişiler keşke Canada'da olsaydım veyada orada doğsaydım diyor çok saçmalıyorlar malesef Aman nerelere gittim ben şimdi?? :^)